dilluns, 1 de maig del 2017

Comunicat de les HPG (01.05.2017): 7 soldats turcs morts en 4 atacs

1. El migdia del 23 d'abril, les nostres forces van dur a terme accions contra soldats situats a la part superior del turó a la zona de Givara Besta de Şırnak. Tres soldats van morir en aquestes accions.

El 28 d'abril a les 17:00, les nostres forces van dur a terme una acció contra soldats situats a les crestes del turó màrtir Dilşêr en l'àrea de Besta. En aquesta acció, el nombre de soldats morts i ferits no ha pogut aclarir-se. Després de l'acció, els soldats es van retirar del turó. Tot i que l'operació aèria llançada per l'exèrcit turc a Besta va acabar retirant-se, vehicles aeris no tripulats (drons) estan duent a terme vols d'exploració a la zona.

2. El 29 d'abril, a les 09:00, les nostres forces van dur a terme una sèrie d'accions contra els soldats en el moviment al turó màrtir Rahime a la zona del districte de Oremar (al districte de Yüksekova / Gever) a Hakkari. Tres soldats van morir en aquestes accions. Alhora, les nostres forces han atacat posicions d'armes pesades de l'exèrcit turc amb armes automàtiques. En aquest cas, el nombre de soldats morts i ferits no ha pogut aclarir-se.

3. A les 08:00 hores el 30 d'abril, les nostres forces van dur a terme una acció d'assassinat contra els soldats en el lloc d'avançada Tepê Ortê al districte Çele (Çukurca) a Hakkari i un soldat va ser mort. Després de l'acció, l'exèrcit turc va bombardejar camps finals de Latê Kewa i Tepê Sor amb obusos i morters.

Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (YJA-Star), milícies del Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada