dissabte, 4 d’agost del 2018

Guanyar la pau per evitar més guerra: El Nord de Síria forma 5.100 mestres a Deir ez Zor

Un dels pilars de l'Autonomia Democràtica és l'educació. Formar professors és, doncs, fonamental en la definició i configuració d'una nova societat i model de governança. Uns 5.100 mestres han finalitzat les sessions d'entrenament d'estiu del Comitè d'Educació del Consell Civil de Deir ez-Zor.

Actualment s'estan realitzant exàmens segons les diferents branques d'estudi. Els i les que han superat els exàmens seran assignats a les escoles de la ciutat pel Comitè d'Educació. Les diferents acadèmies establertes a la regió han estat formant professors durant dos mesos aquest estiu per tal d'actualitzar-los en termes de currículums i temes relacionats amb l'ensenyament. Kemal al-Mûsa, copresident del Comitè d'Educació, va dir que després de la sessió de formació, els mestres passen els exàmens finals abans de ser enviats a les escoles de la ciutat per fer el seu treball.


Ahir van arribar un miler de taules i 20.000 cadires per a les escoles de la ciutat d'ar Raqqà i la seva àrea proporcionades per la Coalició Internacional encapçalada pels EUA:


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada