divendres, 31 d’agost del 2018

Les YPG colpegen les forces ocupants turques i mercenaris amb 19 morts a EfrînLes Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) han llençat accions consecutives per venjat dos dels seus membres martiritzats al poble de Biye. Aquesta atacs les darreres hores han provocat la mort de 19 terroristes en total, mboscades contra 3 vehicles militars i una moto i la confiscació de dues armes AK-47 (Kalashnikov) i municions.

El 29 d'agost, una de les unitats de combat va dur a terme una efectiva operació de sabotatge dirigida a un punt de control conjunt establert per tropes turques i mercenaris auxiliars de la Divisió Hamza al poble de Barbana del districte de Rajo. El 29 d'agost, una altra unitat va dur a terme una operació de sabotatge eficaç dirigida a un punt de control conjunt establert per tropes turques i mercenaris auxiliars de la Divisió Hamza al poble de Barbana del districte de Rajo. Com a resultat de la detonació de dispositius explosius, el punt de verificació va ser destruït completament. L'operació va donar lloc a la mort de dos soldats turcs i 2 mercenaris de la Divisió Hamza, així com la ferida de dos més.
 


 A més, el 29 d'agost a les 6.30 hores, les YPG van dur a terme una acció de sabotatge dirigida a dos vehicles militars a la carretera entre els pobles de Biye i Kefr Nebo. Com a resultat, ambdós vehicles van ser danyats, van morir 4 terroristes, incloent el comandant de la divisió d'Al-Sham (Faylaq al-Sham) anomenat Khaled al-Abeed, mentre que uns altres van resultar ferits.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada