dijous, 30 d’agost del 2018

Les forces ocupants turques colpejades al centre d'Efrîn amb 3 morts i 18 ferits

Els Falcons de la Revenja d'Efrîn van assumir immediatament l'acció que va passar la nit d'ahir. En la mateixa hi van morir 3 membres de l'exèrcit turc, i fins a 18 paramilitars dels grups mercenaris finançats per Turquia més van quedar ferits. En aquest cas foren membres del més pro turc dels grups mercenaris: Sultan Murad. Les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG), principal milícia kurda de Síria, ha negat cap vincle amb aquest grup.

Un artefacte explosiu col·locat al mig de la carretera prop de la rotonda de Newroz al carrer Rajo, al centre de la ciutat d'Efrîn, va esclatar contra les bandes mercenàries. Les ambulàncies es van afanyar a transportar els morts i ferits als hospitals, i ha assenyalat que l'hospital militar de l'exèrcit d'ocupació turc i els seus mercenaris van sol·licitar assistència mèdica de l'Hospital Azaz per la multitud i lesions perilloses dels mercenaris.
Dimecres a la tarda, Efrîn va ser testimoni de forts enfrontaments prop de la rotonda d'Kawa al-Haddad al centre de Efrîn entre els mercenaris de l'anomenat sultà Mohammed al-Fateh i els mercenaris de la novena divisió de l'ocupació turca que també van causar assassinats i ferits una quantitat de mercenaris. Fins a 4 persones van resultar ferides en l'explosió d'un automòbil en el centre de Efrîn durant els enfrontaments.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada