dilluns, 25 de març del 2019

Les HPG maten 2 militars turcs i un nombre indeterminat de col·laboracionistes


Hêzên Parastina Gel
(Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star) han comunicat les accions que han dut a terme a l'àrea de Serhad. Aquesta és la regió més alta del Kurdistan del Nord i aplega ciutats com Wan, Hakkari, Erzurum, Muş, Ağrı, Bitlis, Iğdır, Kars i Ardahan.

El 21 de març, a les 07:00, les forces kurdes van dur a terme una operació dirigida contra els elements de la contra (coneguda com a "kontra") pro turca, que treballaven al districte de Bazîd d'Agirî. Van ser destruïts, parcialment o total, un vehicle de transport, una màquina de treball i un vehicle Cobra. No es van poder comptabilitzar les víctimes però l'exèrcit d'ocupació turc va transportar els morts i ferits amb vehicles blindats i ambulàncies i, a continuació, es va bombardejar la zona amb armes i helicòpters Cobra.

Dos dies després, a les 05:45, les HPG van dur a terme una operació dirigida a un comboi de vehicles blindats que pertanyien a l'exèrcit d'ocupació turca, que es dirigia cap al turó de Hirgob a la carretera d'Ider i el districte de Bazîd d'Agirî. Tots els vehicles dins del comboi van tocats i 2 membres de l’exèrcit d’ocupació van ser assassinats.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada