diumenge, 12 de desembre del 2021

La resistència kurda executa un dirigent col·laboracionista a Cizîr

El 4 de desembre de 2021, el cotxe en què es trobava Tahir Güven, germà de l'antic president del districte d'AKP a Cizîr, Cihan Güven (67), va ser bloquejat per una persona o persones desconegudes al carrer Mercan de Cudi Mahallesi. Güven va perdre la vida com a conseqüència del foc obert pels membres de la resistència. El ministre de l'Interior, Süleyman Soylu, va fer una visita de condol a l'expresident del districte de Cizre del Partit de la Justícia i el Desenvolupament (AKP) d'Erdogan Cihan Güven, el germà del qual va morir en un atac armat. Güven, que va ser traslladat a la morgue de l'Hospital Estatal de Cizre en ambulància, va ser enterrat entre llàgrimes per la seva família després de l'autòpsia. El mort era dirigent de la tribu meman, col·laboracionista amb Turquia. Les Yekîneyên Parastina Sivîlan (YPS, Unitats de Defensa Civil) han assumit l'execució:


“El feixisme de l'AKP i el MHP ha arribat al seu punt àlgid. Això ja no ho veu només el poble del Kurdistan i els revolucionaris i demòcrates de Turquia, sinó tots els pobles del món. Aquest feixisme vol soscavar tots els valors fonamentals, el treball, l'esperança i la llibertat. Per evitar la seva destrucció ha entrat a les ànimes de la gent com un malson. Els atacs més durs s'han dut a terme contra el poble kurd i fins i tot quan l'enemic ha imposat una falta de respecte, hi ha hagut una autèntica resistència del poble i aquesta resistència ha tornat boig el feixisme de l'estat turc i ha continuat amb els seus atacs brutals. Correspon al poble kurd protegir el seu o no. Utilitzeu tots els mètodes per mantenir aquesta política. Entrenar-se per morir de gana, entrenar els que voten a les presons, amenaçant d'intimidar i matar el poble kurd s'ha convertit en rutina.

L'enemic, com es veu en l'exemple de Seyfettin Savaş, amenaça la família, diu que et donarà diners i vol privar a la gent dels seus valors naturals. Ho fa a les dones kurdes mitjançant la violació. Els atacs al poble kurd han augmentat fins a tal punt que els que no accepten la traïció, l'espionatge i la deshonestedat estan sent torturats des d'helicòpters, ja que els nens kurds estan sent violats a Elih/Batman i Siirt, també es perden els ossos dels cadàvers. Mehmet Tunç i els nostres altres companys revolucionaris van ser cremats vius al vostre soterrani de Cizîr.

L'estat feixista turc, en canvi, fa servir tota mena de tècniques contra els militants del moviment per la llibertat i recentment ha atacat amb la seva última força amb armes químiques. El que està clar és que l'exèrcit estatal turc està fracassant contra la resistència dels Militants de la Llibertat. La realitat del lideratge kurd i la lluita per la llibertat ha creat un esperit de resistència i un desig de voluntat entre el poble kurd. El poble kurd s'ha adonat que l'únic camí per a la salvació és la resistència i la Guerra Popular Revolucionària. El nostre poble no ha de permetre que el feixisme i els ajudants del feixisme visquin. Aquells que s'oposen a la llibertat s'han de retirar amb força.

El 4 de desembre, Tahir Guven, que abans havia treballat amb l'estat contra el moviment per la llibertat i el poble kurd i estava atacant els èxits del poble kurd mitjançant el treball d'agència i contracte, va ser castigat per l'Equip de Venjança Demhat Spêrtî. Aquesta persona ha cooperat amb l'estat contra el poble kurd i la Lluita per la Llibertat i ha atacat els èxits del poble kurd a través de l'agència i el contracte. També ha atacat la lluita per la llibertat kurda i els seus valors a les plataformes digitals. Tot i que Erdogan va ser el precursor del feixisme i els oficials militars que van massacrar el poble kurd, també va compartir molt.

El 17 de novembre, l?Equip de Venjança Màrtir Adil Gite va realitzar una acció contra Emi Negis, però a causa d'un error tècnic, l'acció va fracassar. Aquest líder que durant anys ha portat a terme tota mena d'atacs immorals contra la Lluita per la Llibertat kurda i el poble kurd, té una mà en el martiri de molts dels nostres companys i ha participat en molts assassinats sense resoldre. Els que són amics del feixisme i enemics dels Kurds Lliures han estat castigats i seran castigats a partir d'ara. Seguim aquestes persones i definitivament seran castigades. Ambdues accions es van dur a terme amb diferents tàctiques pels nostres equips de venjança. 

Nosaltres, YPS i YPS Jin, declarem que aquells que vessen la sang del poble kurd i de la guerrilla, van treballar contra la Lluita per la Llibertat Kurda, tots els funcionaris del règim feixista i traïdor seran el nostre objectiu i prometem que seran castigats. El que heu fet a la nostra gent, ens demanarem comptes. "A partir d'aquesta base, nosaltres, els militants de Líder Apo, fem una crida al nostre poble a lluitar junts sota el lema 'La teva llibertat és la nostra llibertat'".0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada