dijous, 21 de maig del 2015

Xerrada sobre Rojava a Can Tonal (Vallès Oriental)

jornada treball maig 2015
Periòdicament Can Tonal realitza jornades de treball de caràcter temàtic. Aquest maig la jornada de treball tindrà lloc el dissabte 23. La jornada començarà a les 9h, i comptarà amb diferents activitats a més de la feina.
Ara ja comença a fer calor. Estem aixecant amb materials de fusta i ferro reciclats les estructures dels envans de l’espai comunitari i aquesta jornada, aprofitant que serem moltes mans, ens enfangarem per omplir-les d’adobe, fang i palla. Sí, l’adobe ha tornat. Porteu roba per embrutar!
Després de dinar, per a qui vulgui, dedicarem una estona a compartir les idees i l’experiència del projecte de Can Tonal.
Acabada la feina, dedicarem una breu estona a recordar el projecte de Can Piella, que ha estat referent i inspiració per a nosaltres i aquest 15 de maig farà dos anys que va ser desallotjat per les forces policials.

Després tindrà lloc una xerrada-debat sobre la revolució a Rojava, a càrrec d’un company de KurdisCat - Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan.

A la nit hi haurà una jam oberta que dinamitzara el nostre amic Xumo Nunjo amb instruments africans que portarà (havia de venir a la jornada de febrer però com va fer dia de pluja ho vam reservar per una altra ocasió). Si vosaltres també teniu instruments de música, del tipus que sigui, també els podeu portar!
Us convidem a tots i totes a quedar-vos a dormir, portant màrfega i sac (i tenda si voleu, encara que hi haurà una tenda molt gran comuna). Com sempre, si veniu millor que aviseu: cantonal@moviments.net. Si teniu gossos preferim que els deixeu a casa.
Aquí teniu l’horari previst de la jornada:
9 – 11.30h Treball col·lectiu
11.30 – 12h Pausa per esmorzar
12 – 14.30h Treball col·lectiu
14.30 – 15.30h Dinar
15.30 – 16h Explicació del projecte de Can Tonal
16 – 18.30h Treball col·lectiu
18.30 – 19h Recordant Can Piella
19 – 21h Xerrada-debat sobre la revolució a Rojava
21 – 22h Sopar
22h – … Jam africana i festeta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada