dilluns, 23 d’abril del 2018

Murat Karayılan (PKK): Els atacs de la guerrilla estan tenint èxit i Erdogan intenta prendre el poder establint un imperi de la por


El Comandant Murat Karayılan, dirigent de les milícies Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star) ha afirmat que "l'any 2018, la guerrilla ha realitzat diversos assalts a Kurdistan de Bakur (Nord). Aquests assalts van tenir èxit a Botan i Serhat, però també a Zagros, Amed, Garzan, Dersim i el Mar Negre. Ara els guerrillers estan llançant assalts. Creiem que aquest any la guerra entre nosaltres i el colonialisme turc arribarà a una altra etapa i tindrem èxit. Erdogan ho va veure. Va veure que no podia fer-ho. D'una banda, l'economia s'està debilitant, mentre que, d'altra banda, no es pot governar Turquia i, de fet, la regeixen amb lleis extraordinàries.

Erdogan i Bahçeli han convocat eleccions anticipades el 24 de juny. D'on prové això? Prové de por. Temen la lluita dels pobles, la lluita del poble del Kurdistan, la lluita dels pobles de Turquia i Síria.
No hi ha cap exemple d'aquest tipus al món. Diuen al mateix temps: 'Estem en guerra i Turquia està en una guerra d'alliberament'. Erdogan intenta prendre el poder establint un imperi de por."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada