dimecres, 4 d’abril del 2018

L'ONU xifra en 137.000 les persones refugiades que Turquia ha expulsat d'Efrîn

En total 137.070 persones han estat desplaçades del districte d'Efrîn per la invasió turca segons l'ONU. La majoria són a Tell Rifa'at on l'ONU ha aconseguit enviar ajuda per a 50.000 beneficiaris. Ara li calen 73 milions de dòlars en recursos addicionals per ajudar els afectats. Fins a 60.000 persones es van beneficiar dels serveis de transport de l'aigua i els kits d'higiene. A part de Tell Rifa'at hi ha nuclis de refugiats a Nabul i Zahraa, Fafin i els pobles circumdants de Shehba.

Els enfrontaments militars al districte d'Efrîn de la governació d'Alep des del passat 20 de gener han desplaçat aproximadament 137.070 persones (número nou i revisat) a l'àrea de Tall Refaat, . Les necessitats d'assistència humanitària enmig de la població desplaçada són sorprenents, i la majoria confien en l'assistència humanitària per satisfer les seves necessitats bàsiques de supervivència.

Les restriccions de moviment dels desplaçats interns a la ciutat d'Alep impedeixen que molts busquin dispositius alternatius d'habitatge i que els malalts i ferits puguin accedir ràpidament a atenció mèdica especialitzada. Actualment s'està preparant un enviament transfronterer de les Nacions Unides per creuar de Turquia a Efrîn entre el 02 i el 6 d'abril.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada