dissabte, 29 de juny del 2019

Campanya del boicot al turisme a Turquia

La copresidència del Congrés de la Societat Democràtica Kurda d'Europa (Kongreya Civaka Demokratik a lit Ewropayê, KCDK-E) amb el qual col·labora KurdisCat ha emès una declaració on demanar un boicot al turisme a Turquia.

"No passi les seves vacances a Turquia, no sigui part de la guerra", expressa la campanya i afegeix que "L'estat turc ha estat lliurant una sagnant guerra contra els kurds durant gairebé 40 anys, utilitzant tots els seus recursos econòmics i polítics. La majoria dels ingressos es destina a la guerra. L'estat turc gasta una gran part dels seus recursos financers en aquesta guerra, i el turisme està en la part superior de la llista d'ingressos que alimenten la guerra.

Amb els milers de milions que gasten en militarisme, han estat saquejant les terres i el medi ambient natural al Kurdistan, i amb la seva invasió i guerra contra les àrees residencials fan que les terres siguin impossibles de viure. Implementen un sever aïllament i opressió feixista contra Reber Apo i el poble kurd, els pobles de la regió, els revolucionaris, els demòcrates, els intel·lectuals i les persones que s'oposen al sistema.

Les polítiques de massacre i guerra que han implementat contínuament al Kurdistan durant anys estan obligant als pobles de Turquia, treballadors, dones, acadèmics i estudiants a pagar el preu. L'estat turc ha gastat una gran part del seu pressupost anual a la guerra que lliuren al Kurdistan, tot i els anys de profunda crisi econòmica. El resultat d'aquesta gran càrrega econòmica irreversible és una crisi, el bombardeig de les ciutats del Kurdistan, el dany i la destrucció de la naturalesa i els boscos, i la massacre dels kurds.

Amb l'economia de guerra, els salaris de l'aliança feixista AKP-MHP, està clar que els pobles de Turquia i Kurdistan es tornen més pobres cada dia, i el país descendeix a un estat de dinastia mafiosa. La família Erdogan ha acumulat poder i ha canalitzat totes les riqueses de Turquia per a ells. Els seus amics i famílies s'han sumat a la seva fortuna i multipliquen els seus guanys a través d'aquesta guerra en curs.

El règim feixista de l'AKP-MHP dedica la major part del pressupost per a la guerra i ha estat finançant a milers de membres bàrbars del ISIS, envaint el sud del Kurdistan, i comprant S-400, UAV i tecnologia armamentista per promoure la terrible guerra.


Una de les majors fonts d'ingressos per a Turquia és el turisme. Molts països europeus i potències internacionals han emès advertències als seus ciutadans contra Turquia, dient que el país no és segur per a viatges i turisme. Els milions d'euros provinents del turisme es gasten vessant sang kurda. És dolorosament clar que la major raó per la qual l'estat turc pot lliurar la guerra genocida contra els kurds són els seus recursos financers. Com a tal, boicotejar el turisme, la part més important dels seus ingressos, és un deure nacional.


Estem llançant una extensa campanya per incloure a les empreses de turisme de l'estat turc en diversos països en què estan actius. "La millor postura és deixar d'anar de vacances a Turquia".
Els pobles europeus han de ser conscients del boicot turístic, han de canviar d'opinió en veure la cooperació del dictador Erdogan amb jihadistes com el IS, Al Nusra i Al-Qaeda. Hem exposar a l'estat turc i l'aliança feixista AKP-MHP com l'autor de les massacres a Europa, Orient Mitjà i Kurdistan.


Els pobles de Kurdistan i Turquia, així com Europa, haurien de deixar de passar les seves vacances a Turquia. Cada cèntim que gasten aquests pobles a Turquia es traduirà en una altra bala contra els kurds. La millor postura és deixar de vacacionar a Turquia. Recordant que els ingressos del turisme financen la guerra, els demanem a tots que cancel·lin els seus plans de viatge a Turquia, sabent que no es gastarà ni un sol dels seus euros en aquesta guerra.


Per aturar al govern feixista de l'AKP-MHP, per evitar que prenguin un respir d'alleujament a través dels ingressos del turisme, cancel·li el seu viatge a Turquia i no sigui part en una guerra ".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada