dilluns, 24 de juny del 2019

El Comandant General de les SDF explica la seva reestructuració
El Comandant en cap de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF), Mazlum Kobani (Ebdi), ha afirmat que després de l'eliminació de l'Estat Islàmic, les SDF es reestructuren per a formar 15 consells militars a la regió.*

Segons el Comandant kurd, SDF té actualment fins a 70.000 combatents. Uns 30.000 d’aquests lluitadors formen part dels guàrdies fronterers, 5.000 s’organitzen en Forces Especials i la resta forma part dels regiments militars. Els més importants la milícia feminista YPJ i la kurda masculina YPG.

Ebdi va dir que les SDF actualment s'enfronta a dos reptes:

1) L'eliminació de les cèl·lules dorments islamistes després de la seva derrota militar

2) Les amenaces de l'Estat turc i els seus grups jihadistes a les regions occidentals de l'Eufrates
El Comandant General ha destacat que estan preparats per afrontar els reptes que amenacen l'estabilitat i la seguretat de la regió i han assenyalat que sempre estan insistint en obrir negociacions però no es pot negociar sinó hi ha ningú a l'altre costat de la taula. Va dir que no prefereixen una solució militar amb Turquia "Hi ha dues demandes principals en el procés de negociacions amb el règim sirià a les que no es renunciarà.

1) La primera és reconèixer l’Administració Autònoma

2) i la segona és preservar el paper especial de les Forces Democràtiques Sirianes (SDF).
* Fins ara se n'han constituït els de Tell Abyad (Girê Spî), Qamişlo, Tabqa, Al Hol (Al Hawl), Raqqà. Durant la guerra es van crear els Consells Militars d'Al Bab, Jarablus, Deir ez Zour i Manbij. Els propers dies s'anunciaran els sis restants.


                               Logos dels Consells Militars de Tell Abyad (Girê Spî), superior, i de Qamişlo, inferior.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada