dimarts, 6 de maig del 2014

Les YPG anuncien la mort de 43 islamistes a Girê Sêvê (Síria)

Després dels atemptats a Serekaniye del passat 24 d'abril i els atacs contra posicions de les les Unitats de Defensa Popular, en kurd Yekîneyên Parastina Gel (YPG), aquestes han passat al contraatac. Les YPG van anunciar al febrer que aturaven les seves operacions ofensives a tot el front. Redur Xelil, portaveu de l'organització, va indicar que mantindrien una posició "defensiva" a les zones sota el seu control. YPG administra la major part del territori kurd de Síria.

Les columnes milicianes han centrat la resposta aquest els dies 3 i 5 de maig en una ofensiva sobre la zona de Girê Sêvê. Han estat alliberades tres localitats que estaven sota control del grup fonamentalista ISIS (Islamic State of Iraq and al-Sham) in Sepet village of Girê Sêvê.El comandament kurd ha xifrat en 43 les baixes islamistes.

 Rizgar Cudî i Rûken Kobanê han resultat morts a les operacions

Per la part kurda hi ha hagut onze baixes, entre elles les de Rizgar Cudî, de 24 anys, de les YPG i Rûken Kobanê, de les o Unitats de Defensa de Dones, en kurd Yekîneyen Parastinê yen Jinê (YPJ). La milícia ha aconseguit un important arsenal militar.

Fotos: @avashin i @r3sho

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada