dilluns, 13 de setembre del 2021

El Partit Democràtic del Kurdistan de l'Iran (KDPI), abat quatre drons iranians

El Partit Democràtic de l'Iran del Kurdistan (Partiya Demokrat a Kurdistana Îranê, PDKI), afirma haver enderrocat quatre drons iranians de 16 enviats a la regió del Kurdistan els darrers dies. "Aquest matí, l'IRGC (Cos de Guàrdia Revolucionària Islàmica) va bombardejar una vegada més la regió de Sidakan, però no hi va haver danys", ha dit avui Kawa Bahrami, comandant principal dels Peshmerga del KDPI.

En un comunicat del PDKI dilluns, el partit va dir que els atacs han causat danys materials a la propietat de civils. "El bombardeig de les regions muntanyoses del Kurdistan va començar dijous i l'Iran ha fet ús de 16 drons suïcides i ha atacat la regió més de 15 vegades amb bombes i coets Katyusha", diu el comunicat del PDKI.

Les forces terrestres de l'IRGC van confirmar dijous que van utilitzar "drons de combat i suïcides en l'operació, ja que la seva artilleria intel·ligent amb precisió precisa ha dirigit les posicions dels grups terroristes amb alta precisió", va informar l'agència de notícies Tasnim, vinculada a l'IRGC.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada