diumenge, 6 de març del 2022

Comunicat de les HPJ pel 8 de març denunciant les polítiques "sexistes i feixistes" de l'estat iranià

El comandament de les Forces de Defensa de les Dones del Kurdistan Oriental (HPJ) va emetre una declaració commemorant el 8 de març, Dia Internacional de la Dona.:

“Reforcem la lluita per la llibertat de les dones i una vida honorable per a la humanitat en aquest procés fràgil i determinant. Nosaltres, com a forces de defensa del Kurdistan oriental, desitgem un feliç 8 de març a les dones de l'Iran i al Kurdistan oriental i a totes les dones del món". HPJ va remarcar que la lluita de les dones per l'existència continua des de fa molts anys i va denunciar les polítiques "sexistes i feixistes" de l'estat iranià. En assenyalar les polítiques misògines i els brutals actes de lapidació, execució i detenció que tenen com a objectiu les dones a l'Iran, HPJ va subratllar que estan lluitant contra aquest règim cruel.

HPJ va subratllar que les dones de tots els colors i nacions s'uniran i mantindran la seva lluita fins a aconseguir la llibertat en la línia del líder del poble kurd Abdullah Öçalan. "Ens hem d'ajuntar totes sobre una base ideològica, filosòfica i espiritual, construir una organització plural i viure com nosaltres mateixes".

HPJ va fer una crida a les dones del Kurdistan oriental i l'Iran perquè manifestin la seva posició en tots els àmbits, per protegir-se del feminicidi i per unir-se a la campanya llançada per KJAR contra el feminicidi i l'ecocidi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada