dimarts, 29 de març del 2022

Assemblea general del Partit per la Llibertat del Kurdistan: "la unitat nacional del Kurdistan a tots els nivells com a prioritat"Coincidint amb el Newroz (any nou kurd), el 20 de març es va reunir l'assemblea general del Parti Azadi Kurdistan, partit de la llibertat del Kurdistan o PAK. L'assemblea general del Partit per l'Alliberament del Kurdistan va celebrar les seves reunions regulars amb la participació de la majoria dels seus membres. La reunió va abordar dos temes principals i debats que van ser:
1- Atac rus per envair Ucraïna: les causes, les possibilitats i els efectes del Kurdistan.
11- Atac amb coets iranià a Erbil: les causes i les seves conseqüències sobre el Kurdistan del sud i el govern regional.
L'Assemblea General del PAK  "com sempre amb confiança, per fer front a les amenaces i aprofitar les oportunitats a tots els nivells nacionalistes, i polítics, ha posat peu a la vida de resiliència i resistència. A més, de tenir la unitat nacional del Kurdistan a tots els nivells com a prioritat. Per tal de protegir els assoliments i combatre les amenaces i aprofitar les oportunitats. L'assemblea, referent al desenvolupament del nacionalisme kurd i el desmantellament de les ideologies importades i les línies actives de l'Iran a l'Orient ocupat; va analitzar el seu orgull en les activitats de lluita. El partit va  expressar la seva lluita i els seus passos tant en el nivell del discurs com sobre el terreny i va enviar les seves salutacions al màrtir Said Yazdanpana i a tots els màrtirs de la via independentista i del regne del Kurdistan. També va enviar la seva salutació als combatents del Partit per la Llibertat del Kurdistan, als comandants i als Peshmerga de la nació Kurdistan."
مەجلیسی گشتیی پارتی ئازادیی کوردستانPAK کۆبووەوە

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada