dissabte, 5 de març del 2022

L'ISO reconeix l'emoji amb la bandera del Kurdistan

L'International Standard Organization (ISO) ha reconegut oficialment la regió del Kurdistan en el primer pas per incloure la seva bandera com a emoji.

"Aquest reconeixement també ajudarà al procés de digitalització dels nostres governs, inclòs el suport per al comerç electrònic, els serveis postals i bancaris internacionals", va dir el viceprimer ministre del govern regional del Kurdistan (KRG), Qubad Talabani.

El reconeixement, promogut pel viceministre del Kurdistan iraquià, descodificarà la regió del Kurdistan com a IQ-KR al sistema ISO, va dir el KRG en un comunicat divendres. Segons el KRG, la ISO va proporcionar tres codis per a les tres províncies de la regió: Erbil, Sulaimani i Duhok. També es donarà un codi a Halabja.

"Fa uns anys vaig prometre un emoji de la bandera del Kurdistan. Avui hem fet un gran pas cap a aquest objectiu. ISO ha reconegut oficialment la regió del Kurdistan", va dir el nacionalista Qubad Talabani dirigent de la Unió Patriòtica del Kurdistan (UPK). El reconeixement ISO "també obrirà el camí per a la connexió de les institucions de la regió del Kurdistan amb les institucions internacionals".

ISO compta amb 167 organismes nacionals de normalització que donen suport a la innovació i ofereixen solucions als reptes globals mitjançant l'intercanvi de coneixements i el desenvolupament d'estàndards internacionals voluntaris, basats en el consens i rellevants per al mercat.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada