dilluns, 7 de juliol del 2014

Crida per aturar l'execució de 6 presos kurds a l'Iran

Cal una mobilització general per aturar una nova brutalitat del règim teocràtic iranià. Sis presos polítics kurds poden ser executats en breu. Actualment són a les presons de Ghezel Hesar, Gohardasht i Tabriz Central on realitzen una vaga de fam.

Hamed Ahmadi, Kamal Molaei, i els germans Jamshid and Jahangir Dehghani són en vaga de fam des del dia 11 de juny implorant que es revoqui la seva sentència de mort.La resposta del règim ha estat confinar els presos. Les famílies duen una vaga de fam paral·lela en el mateix sentit.

Un cinquè pres Reza Shahabi, membre del sindicat de conductors d'autobús de la capital iraniana, també és en vaga de fam des del dia 1 de juny i la seva situació és molt greu a la presó de Gohardasht. A la de Tabriz, en una situació similar, hi ha Latif Hassani qui no menja des del 17 de maig en una protesta similar.

Evitar els seus assassinats també depèn de vosaltres. Amnistia Internacional ha llençat una campanya d'enviament abans del primer d'agost que pot salvar la vida dels sis presos kurds.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada