diumenge, 31 d’agost del 2014

Comunicat íntegre d'YPG sobre la gran victòria de Jaz'ah

El 19 d'agost grups terroristes afiliats a Islamic State (IS) van començar un atacs ferotges amb l'objectiu de controlar la ciutat de Jaz'ah i les viles del voltant (a la frontera amb Iraq, de Síria).
Els mercenaris van portar les seves forces des de Raqqa (Síria) i Howl, Iraq i de Deir al-Zour (Síria), armament pesat amb l'objectiu de controlar la ciutat, les nostres tropes van repel·lir els atacs i van demostrar gran resistència causant el fracàs de tot els seus intents i plans.

En el marc de la resistència de Jaz'ah les nostres unitats de resistència van llençar una campanya a gran escala que va resultar en l'alliberament de la població de Kahurt i cinc granges dels voltants que formen part de la vila d'Arja'h. La campanya va continuar amb un atac a quatre posicions d'IS properes a la ciutat de Jaz'a aquesta mateixa nit. A més es van llençar atacs a les poblacions de Sifanah i Akrashe on van tenir lloc enfrontaments violents que van durar fins a la matinada i van resultar en el control de Sifanah i Akrashe.

Es van matar 36 mercenaris d'IS, es van donar durs cops contra els combatents d'ISIS i es van deixar vuit dels seus morts sobre el camp de batalla. Les nostres forces van aconseguir capturar gran quantitat d'armament i munició incloent 5 DshK, 5 metralladores i 8 AK-47 així com altres armes.Yekîneyên Parastinê Gel (Forces de Defensa Popular, YPG)
31 d'Agost de 2.014

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada