dijous, 3 de desembre del 2015

Vetllada cultural kurda a Barcelona


A la tercera edició del Festival Vèrtex, un espai de reflexió on la Música i l’Art Sonor són els protagonistes. Una mostra de pràctiques artístiques de caràcter intercultural i transversal arrelades a la ciutat. L’edició d’enguany rendeix especial homenatge a la situació actual de Síria. En el marc del festival Vèrtex Bcn el Kurdistan de Síria tindrà un paper destacat. Per una part amb el projecte Músiques de l’Exili, dirigit pel músic d’origen kurd Gani Mirzo.

L'actuació tindrà lloc divendres 4 de novembre a les 20h Músiques de l’Exili : Sala Noble del Convent de Sant Agustí. Serà un concert amb Gani Mirzo, llaüt (Kurdistan), Martin Mélendez, violoncel (Cuba); Aziz Khodari, percussió (Marroc), Ibrahim Keivo,veu (Kurdistan), Cesare Dell’Anna, trompeta (Itàlia), Mauro Tre, teclats (Itàlia).
També es projectarà “Kobane”, un documental dirigit per Alba Sotorra. Fou rodat durant l’abril del 2015 al Kurdistan sirià. Està programat com una de les activitats paral·leles del concert “Músiques de l’Exili”, ambdós activitats estan dedicades a tots aquells que pateixen la guerra de Síria. Podreu veure el documental durant el 4 i 5 de desembre al Convent de Sant Agustí, a la Sala Capelles.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada