dimarts, 6 de juny del 2017

Comunicat dels TAK: "Construirem les pires funeràries a les seves ciutats"

"El poble kurd han demostrat la voluntat de resistir al llarg de la història i ha mostrat la posició necessària de cara a aquests atacs, alhora ha demostrat que serà insistent en això. Al llarg de la història, el feixisme i el colonialisme han arribat a l'extrem pel seu propi terror. Els resultats que l'enemic vol assolir amb els seus atacs ja s'han invertit. Aquest és també el destí d'Erdogan i la seva banda. Els seus càlculs il·lícits els rebotaran a la nostra paret i giraran sobre si mateixos."

Aquesta és part del comunicat dels Teyrêbazên Azadiya Kurdistan (Falcons de la Llibertat del Kurdistan, TAK). L'organització utilitza un llenguatge apocalíptic contra Turquia, en resposta diu, al tracte que les persones d'ètnia kurda reben i han rebut per part de les forces turques: "Els que estan tan cecs com per pensar que poden posar fi a la causa de la llibertat d'un poble amb mètodes obsolets són aquells que col·laboren políticament, econòmica i militar amb l'estat turc (...) Tothom ha de saber que l'Estat turc és el nostre enemic. Nosaltres hem jurat aconseguir el seu final. El tractament que reben les persones al Kurdistan és la nostra raó per la guerra, la venjança i l'acció. Tenim un compte pendent."

"Serem igual d'implacables que han estat, en aquesta guerra, els qui ataquen a la nostra gent. (...) Construirem pires funeràries a les seves ciutats, i amb les nostres accions, que canviaran la història, farem que l'enemic s'enfronti al destí de la seva derrota."

Sobre els TAK:
- Reapareixen els TAK
- Els TAK es distancien clarament del PKK
- Els TAK reivindiquen l'atemptat d'Ankara i identifiquen un possible suïcida (febrer 2016)
- Els TAK assumeixen l'atemptat d'Ankara  (març 2016)
- Comunicat dels TAK assumint l'acció d'Istanbul (desembre 2016)
- TAK reivindica l'atac d'Esmirna (gener 2017)

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada