dimecres, 14 de juny del 2017

Les YPG/YPJ refusen una infiltració d'opositors pro turcs al sud d'Efrîn: 29 morts


Els grups opositors islamistes Hay'at Tahrir al-Sham (ex Jabhat al-Nusra) i Ahrar al-Sham estan duent a terme atacs d'artilleria contra els llogarets de Basufane i Bashemre, al districte de Sherna, a Efrîn. Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) i Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ) estan responent a l'atac que es porta a terme des de la Fortalesa Semane (de Simeó)

La nit del 12 de juny, els combatents d'YPG / YPJ van dur a terme una efectiva acció de represàlia al poble de Basufane, Efrîn, contra els atacs dels invasors, aliats de l'Estat turc. Els combatents de YPG / YPJ van disparar contra les posiciones de les forces islamites pro turques que es van retirar. Posteriorment els milicians kurds van descobrir 28 cadàvers i van decomissar 18 armes pertanyents a colles.

Hores d'ara artilleria turca continua atacant la zona de Darat Izza i s'han desplegat les forces especials anti terroristes de les YPG (YAT). Un dels milicians de les YPG, Sehîd Ebdullah Aram, ha perdut la vida en els combats.

 Sehîd Ebdullah Aram, caigut el 13 de juny a Darat Izza


Arsenal d'armes capturades a les forces pro turquesAhmed Debbs i Mohammed Dib Kinjo dos dels comandants de les forces pro turques que han hagut de ser abatuts

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada