dimecres, 25 de juliol del 2018

1ª Conferència de Dones del PYD, principal partit kurd de SíriaComunicat íntegre: "L'Organització de les Dones del Partiya Yekîtiya Democrat (Partit de la Unió Democràtica, PYD) va celebrar la seva primera conferència el 22 de juliol de 2018 a la ciutat de Rimelan, a la regió d'Al-Jazira sota el lema" Les dones lliures són la garantia d'una societat política i moral "amb la participació de 266 membres del partit de totes les àrees on es troba l'organització del partit, tant si es troba a l'estranger, com a representants de l'Administració autonòmica democràtica a les zones del nord de Síria, representants dels partits polítics i desenes d'institucions i ajuntaments dels cantons.

Les activitats de la conferència van començar amb un minut de silenci en homenatge a les ànimes dels màrtirs. Després que el discurs d'obertura que va pronunciar la presidència conjunta del partit va acabar, els felicitacions i telegrames que van elogiar el paper que ha tingut el nostre partit des del començament de la revolució fins ara i el paper pioner de la dona al partit van arribar successivament.

Després de llegir els telegrames de felicitació, es van iniciar les activitats organitzatives de la conferència, en què s'incloïen les instruccions relacionades amb la política democràtica i el paper de les dones en ella, valorant l'informe de les activitats de les Organitzacions de Dones, discutint l'esborrany del mecanisme de les Dones El treball del Consell i les modificacions fetes a més de l'adopció de les esmenes proposades per a això. A més, la conferència va acabar amb un conjunt de decisions polítiques i organitzatives.

Finalment, les participants van triar a 28 membres del Consell de les Dones del partit i els membres elegits van prometre seguir la filosofia i l'enfocament de la nació democràtica i treballar a consolidar el principi de la llibertat de les dones, a més de seguir els passos dels màrtirs fins als seus objectius s'aconseguiria.

En conclusió, el Consell de les Dones va jurar el jurament per iniciar les seves tasques dins de les files de la festa. Val la pena esmentar que la conferència va durar només un dia ".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada