dimarts, 24 de juliol del 2018

Les SDF avancen 35 km a Deir ez Zor, Síria

La segona etapa de la campanya Tempesta d'Al Jazira llançada el 4 de juny continua progressant a la zona rural de Deir ez-Zor contra l'Estat Islàmic (IS). La campanya ha aconseguit alliberar totalment la zona rural de la ciutat d'Al-Hasaka,h mentre persegueix els mercenaris en les seves últimes àrees al desert de Deir ez-Zor.

Dins de la progressió de la campanya, van sorgir forts enfrontaments a la zona de Wady al-Rawda al camp del desert de Deir ez-Zor. Els lluitadors de les Forces Democràtiques Sirianes (SDF) van aconseguir durant els enfrontaments avançar uns 35 km.

"Durant les últimes 24 hores, hem alliberat 25 km cap al poble d'Al Baghoze i seguim fent passos en la nostra campanya.El clima de calor no afeblirà la nostra determinació de completar la nostra campanya i alliberar l'àrea i els seus habitants dels mercenaris de l'IS ".

L'àrea de Wady al-Rawda està envoltada de diversos turons i valls i els mercenaris islamistes solen estendre's dins d'ells i s'amaguen. Després dels enfrontaments els combatents de les SDF van aconseguir derrotar als mercenaris i obligar-los a fugir de l'àrea de Wady al-Rawda al centre del desert.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada