diumenge, 22 de juliol del 2018

Mor a Bitlis un milicià de les HPG en combat contra les forces ocupants turques

El 20 de juliol, a les 08.15 hores, les nostres forces van dur a terme una acció contra una unitat enemiga situada al turó de Martyr Zerdeşt en el districte de Gever (Yüksekova) de Hakkari. El nombre de soldats morts i ferits en aquesta acció on les posicions i els refugis de l'enemic efectivament afectats no es podien determinar. Després de l'acció, les forces invasores van bombardejar la zona amb obús i morter. El mateix dia, a les 14.30 hores, les nostres forces van dur a terme una acció contra la unitat enemiga situada al turó Şikêrê Sipî al barri de Şemzînan (Şemdinli) de Hakkari. El nombre de soldats morts i ferits en aquesta acció on les posicions de l'enemic van ser sotmeses a un incendi intens no es podien determinar. Després de l'acció, les forces invasores van bombardejar indiscriminadament l'àrea amb obusos i morter.

El dia 21 de juliol, a les 06.30 hores, les nostres forces van dur a terme una acció contra els soldats enemics situats al turó Lêlîkan a la regió de Bradost del Sidakan del Kurdistan del Sud. El nombre de soldats morts i ferits en aquesta acció on les posicions i els refugis enemics es van veure afectats intensament no es poden determinar.

En la nostra declaració feta el 14 de juliol de 2018, vam compartir la informació que l'exèrcit turc invasor havia iniciat una operació a l'àrea Sheikh Cuma de Bitlis l'11 de juliol. Durant un dia, l'exèrcit invasor turc ha bombardejat intensament l'àrea amb tècnica . El nostre company Dresim Helmet va caure en combat en aquests bombardejos. Avareş-Faruk Ünlü ha estat capturat ferit.

Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada