divendres, 20 de juliol del 2018

Declaració del PKK en el 6è aniversari de la revolució de Rojava

"La revolució del 19 de juliol esclatà com a part de les revolucions kurdes i de la revolució siriana i es va organitzar d'acord amb el modernisme democràtic del líder Ocalan per obrir una fase d'un Kurdistan lliure. En els últims sis anys, la nostra població de Rojava s'ha resistit amb una ferma postura contra totes les formes d'ocupació estrangera, i malgrat que ha patit milers de màrtirs, ha continuat la seva lluita heroica per convertir-se en un exemple històric per a tota la humanitat. La resistència kurda demostrada per les avantguardes de les Unitats de Protecció de les Dones, ha acabat convertir-se en una font de força per a totes les dones i afectant tota la humanitat.

Les forces revolucionàries i democràtiques a Turquia van ser les forces més poderoses que van acudir a Rojava i van participar en la resistència contra mercenaris feixistes i estrangers contra la intervenció del règim capitalista i els ocupants, juntament amb el poble de Rojava per aconseguir la llibertat i el socialisme. Un grup de joves revolucionaris procedents de Turquia que es dirigien cap a Kobanêes dirigien al tercer aniversari de la revolució, van ser atacats per Persus en un atemptat suïcida el 20 de juliol organitzat per l'acord d'intel·ligència turca amb Estat Islàmic. Condemnem fermament la massacre d'avui i recordem els màrtirs.

El Comitè Executiu del PKK confia que el setè any de la revolució de la llibertat històrica serà en un any en què el poble de Rojava i el poble sirià siguin lluitant per aconseguir una Síria democràtica i el Kurdistan lliure per obrir el camí cap a la revolució democràtica de l'Orient Mitjà. La lluita contra l'estat turc feixista a Rojava i tota la geografia siriana es veurà reforçada per posar fi a la seva ocupació del territori sirià, especialment a Efrîn. Lla revolució social i cultural liderada per dones i joves serà organitzada per construir una nació democràtica.

El Comitè Executiu del PKK celebra l'aniversari de la Revolució del 19 de juliol i desitja que el poble de Rojava Kurdistan i el poble de Síria tinguessin la màxima victòria en la seva lluita per la llibertat, la democràcia i la fraternitat.
  
Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada