dimarts, 15 de gener del 2019

Declaració íntegra de la KCK

La campanya "Trenquem l'aïllament i Enderroquem el feixisme" llançada pel Moviment per a l'Alliberament del Kurdistan continua estenent-se a totes les àrees. Mentre que centenars de presos són en vaga de fam amb gran determinació, les vagues de fam iniciades pel nostre poble en les quatre parts del Kurdistan i a l'estranger, així com les manifestacions, protestes i altres accions, estan ampliant la nostra resistència per la llibertària.

En aquest escenari, el govern feixista de l'AKP-MHP que ha executat una forta repressió i aïllament durant anys, va acceptar que Mehmet Öcalan anés a a Imrali i es reunís amb el Líder del Poble Kurd Abdullah Öcalan el dissabte 12 de gener, com van informar els mitjans de comunicació. En primer lloc, és clar que el que va permetre aquesta trobada amb Öcalan és la campanya de resistència desenvolupada pel nostre poble. En aquest sentit, la campanya "Trenquem l'aïllament i Enderroquem el feixisme" que es va desenvolupar sota la direcció de Leyla Güven, ha aconseguit el seu primer èxit seriós. Sobre aquesta base, felicitem a les persones i amics que resisteixen i els desitgem més èxits.

Malgrat això, la reunió celebrada a Imrali el 12 de gener no significa la fi de l'aïllament. Així, la repressió feixista agreujada i l'aïllament imposat al líder Abdullah Öcalan a Imrali continua. Per aquesta raó, la campanya "Trenquem l'aïllament i Enderroquem el feixisme" que vam iniciar com a Moviment per a l'Alliberament del Kurdistan, també continua. Els camarades que resisteixen, el nostre poble i els nostres amics no han d'interpretar-ho malament. La reunió del 12 de gener va ser un intent de sabotejar la campanya "Trenquem l'aïllament i Enderroquem el feixisme" com a part de la guerra psicològica especial desenvolupada pel govern de l'AKP-MHP. El fet que la reunió se celebrés el dissabte, dia festiu, posa de manifest aquesta veritat.

És obvi que per trencar i frustrar la nostra resistència, el govern colonialista-genocida de l'AKP-MHP recorre a un truc de guerra tan especial a causa dels problemes que va experimentar enfront de la nostra iniciativa en el desenvolupament de llibertat i resistència. No obstant això, coneixem molt bé les atrocitats i els trucs de la guerra feixista. Per aquesta raó, no ens enganyaran amb trucs especials de guerra i augmentarem les nostres accions de resistència fins que els murs de Imrali siguin enderrocats, l'aïllament acabi i el Líder Abdullah Öcalan aconsegueixi condicions de vida lliures. Tota la nostra gent, els nostres amics i l'opinió pública han de conèixer aquesta veritat d'aquesta manera. La nostra iniciativa de resistència trencarà l'aïllament, enderrocarà el feixisme i sobre aquesta base s'aconseguirà un Kurdistan lliure i una Turquia democràtica.

Koma Civakên Kurdistan (Confederació de Comunitats del Kurdistan, KCK)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada