dimarts, 22 de gener del 2019

Les Hêzên Rizgariya Efrînê (Forces d'Alliberament d'Efrîn) maten 16 mercenaris pro turcs en el primer aniversari de l'ocupació d'Efrîn

Les Hêzên Rizgariya Efrînê (Forces d'Alliberament d'Efrîn) han dut a terme una sèrie d'operacions a diverses localitats d'Efrîn, A Khalta els combatents de les HRE van enfrontar-se a una base dels mercenaris. Dos elements terroristes van morir i tres van resultar ferits a conseqüència de l'acció i el xoc. Després de l'acció, reforços enviats per la Brigada del Sultà Murad i Jabhad al-Shamiya va ser emboscades a la carretera de Tirinde, mentre es dirigien a l'escena per evacuar els morts i els ferits. Sis terroristes van morir en l'acció de sabotatge.

El 18 de gener, els lluitadors d'HRE van atacar una posició de la Brigada Fırqat al-Hamza en el poble de Kimara del districte de Sherawa. L'acció va deixar a 4 terroristes, incloent-hi un líder de la unitat, mort i tres més ferits.

El mateix dia a Sherawa HRE va dur a terme una operació especial contra mercenaris reunits al poble de Maryamin. Els mercenaris pro turcs van sofrir pèrdues i ferits, però no es va poder aclarir el nombre exacte. El dia següent HRE va atacar una base del grup de mercenaris Failaq al-Rahman al llogaret de Maryamin, van matar 4 terroristes i van ferir a altres dos.

Aquest matí ha esclatat un autobús a la pròpia ciutat d'Efrîn amb tres morts i 13 ferits en l’atac contra un bus pro turc. Ningú ha assumit l'atac.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada