diumenge, 20 de gener del 2019

Les Hêzên Rizgariya Efrînê (Forces d'Alliberament d'Efrîn) han mort 22 turcs i mercenaris i ferit a 20 en un mes d'operacions militars quirúrgiques

Hêzên Rizgariya Efrînê (Forces d'Alliberament d'Efrîn) van presentar-se el 18 de desembre matant un militar turc a Gobele i ferint-ne cinc més. El dia 21 van atacar una posició militar turca a Sherawa i el dia 11 van sorprendre una columna dels mercenaris d' al Jaish al-Watani a Kiljibreen, Azaz, matant-ne dos dels seus integrants. El dia 23 van destruir una posició dels mercenaris pro turcs de Faylaq Al Sham entre Xezewiye i Bi’iye amb tres pistolers a sou abatuts. El 30 de desembre van abatre per sorpresa tres membres de Faylaq al-Sham a Jinderes. Des de llavors han mantingut un activitat irregular.

El dia 5 de gener van fer una emboscada contra el grup mercenari Jabha al-Shamiya a Gobal, poble del districte de Sherawa. El 9 de gener, a la mateixa zona, fou destruïda una posició militar turca amb un mort i cinc ferits. Simultàniament quatre mercenaris eren abatuts a Azaz i un membre de la Divisió Hamza a Sherawa. A la mateixa ciutat fins a 5 mercenaris van ser abatuts entre els dies 15 i 16 en una cadena d'atacs de les HRE. I a Mahmoudiyya es va destruir, en una emboscada, un vehicle militar de Furqat al-Hamza amb un mort i 3 ferits. Finalment, franctiradors de les HRE van abatre un membre del grup islamista pro turc Jabha al-Shamiyya en una base dels mercenaris a Sherawa.

Dijous 17 de gener les HRE van assaltar una base turca a Jindires ferint a dos militars d'Erdogan i ferint cinc auxiliars islamistes d'Ahrar al Sham. En total, doncs, les HRE, han mort 22 militars turcs i mercenaris ferint-ne, com a mínim, a una vintena.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada