dilluns, 17 de setembre del 2018

Les SDF entren a al-Baghouz Fouqani i l'IS mostra les fotos de 20 morts

Les Forces Democràtiques Sirianes (Syrian Democratic Forces, SDF) han aconseguit un nou avenç a la vall del riu Eufrates, avui, després d'una altra feroç batalla amb l'Estat Islàmic (IS). Amb el suport d'aviació de la Coalició Internacional composada per 79 estats, les Forces Democràtiques de Sirianes van poder entrar a la ciutat estratègica de Baghouz Fouqani després d'avançar des de l'eix Baghouz Tahtani al sud-est Deir Ez Zor.

Segons l'ala oficial dels mitjans de la SDF, les seves tropes democràtiques van conquerir l'edifici del consell local i l'escola primària Sheikh Hamad després de superar les posicions de l'Estat Islàmic.Les Forces Democràtiques estan ara provant de controlar tots els carrers de Baghouz Fouqani en un intent per assegurar-se plenament la frontera iraquiana.

Les SDF van iniciar la seva ofensiva el dia onze d'aquest mes. Per la seva part l'Estat Islàmic ha anunciat que ha capturat un gran nombre d'armes de les SDF i mort fins a 20 dels seus milicians mostrant-ne les fotos de forma explícita.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada