diumenge, 23 de setembre del 2018

Reemplacen els símbols negres dels murals de l'Estat Islàmic amb colors a Tabqa, Síria

Els colors inspiren l'esperança de reemplaçar els símbols negre d'IS (Estat Islàmic). La Unió de Dones Joves a Al-Tabqa i el centre del Consell del Màrtir Hani Al-Eilees han posat en marxa una campanya per pintar les pintures murals a la ciutat d'Al-Tabqa (Nord de Síria) i esborrar els símbols de l'IS. Aquesta va consistir a eliminar els símbols negres que van deixar a les parets de la ciutat per pintures amb colors vius d'un cert simbolisme, donant esperança.

Les pintures inclouran una sèrie de consignes incloent el logotip de la Unió de Dones Joves i la joventut d'Al-Tabqa, a més d'algunes juntes de consciència que pertanyen a la joventut, especialment a les entrades i sortides de la ciutat i en llocs públics. La campanya s'espera que duri al voltant d'un mes i inclourà només la ciutat d'Al-Tabqa.

D'altra banda a la mateixa ciutat les autoritats del Nord de Síria han iniciat una campanya de neteja tant a la zona urbana com a la annexa planta hidroelèctrica del riu Eurfrates que encara té les restes del conflicte armat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada