dimecres, 13 d’abril del 2022

El pres polític kurd Ferhan Yılmaz apareix mort 2 dies abans del seu alliberament, "tenia una marca de corda de 20 centímetres a la gola"

Hikmet Yılmaz, el germà gran de Ferhan Yılmaz, que va perdre la vida a la presó de Silivri, va dir que el seu germà tenia una marca de corda de 20 centímetres a la gola i va dir: "Va ser torturat i assassinat dos dies abans del seu alliberament". La família, que va prendre el cos de Ferhan Yılmaz de l'Hospital Estatal de Silivri, el va enterrar ahir al vespre al poble de Kanîrewa (Örmegözü) d'Elîh/Batman. La família, que no va poder obtenir informació i informe d'autòpsia de les autoritats sobre el que va passar a Silivri. Presó, afirma que els seus fills van ser assassinats a causa dels rastres de tortures vists al funeral.

Reaccionant al fet que no se'ls va donar l'informe preliminar de l'autòpsia, Yılmaz va declarar que el seu germà va ser assassinat i que es va intentar ocultar l'assassinat. En assenyalar que el seu germà va ser torturat i assassinat dos dies abans del seu alliberament, Yılmaz va dir: "Vam agafar el seu cos el dia que anàvem a trobar-lo davant de la presó".

En declarar que l'administració de la presó els va informar que Ferhan Yılmaz va tenir un atac de cor, Yılmaz va dir: "La gent que ens va trucar des de l'administració de la presó va dir:" Va caure malalt i va tenir un atac de cor". Tan bon punt vam rebre la notícia, un pocs familiars van anar a Istanbul amb avió. "Què van treure? Vam tornar a trucar a la presó. Vam dir que no ens creiem que tingués un infart. Van morir 2 persones, els dos van tenir un atac de cor alhora? Aquesta vegada, ens va dir: 'Van prendre pastilles i es van rebel·lar.' Ens van donar informació contradictòria. 'Tres, quatre pastilles. Ens van dir: 'Va tenir una convulsió perquè va tenir una convulsió'. Fins i tot per agafar analgèsics, el guàrdia. va a la infermeria. Allà prens analgèsics, beu i signes. Al meu germà li van donar una pastilla, li van dir "agafa i mor", o el meu germà no va morir com deien. Queden 2 dies per al seu alliberament "Per què es va amotinar un presoner? La informació contradictòria que van donar és una prova que va ser un assassinat".

Yılmaz també va compartir la informació notable que el metge li va transmetre a l'hospital de la següent manera: "El metge em va dir:" El que li va passar al teu germà va passar a dins. Va morir de camí a l'hospital. Els seus òrgans interns havien rebentat, no havia tingut cap infart'”.
La víctima va parlar amb la seva mare tres dies abans de la seva mort i que la seva mare va enviar 400 TL (lires turques) a Yılmaz.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada