dissabte, 22 de juliol del 2023

Onada d'atacs de la "Iniciativa Jinen Tolhildêr"(Iniciativa de Dones Venjadores) entre d'altres a un gasoducte turc

La "Iniciativa Jinen Tolhildêr" kurda anuncia que van dur a terme operacions contra el règim turc i els feixistes a Istanbul, Ceyhan: Conducte de gas natural sabotejat a Ceyhan i 4 vehicles de luxe i 1 magatzem cremats a Büyükçekmece, Istanbul. 

El 17.07, les nostres unitats van incendiar 1 ferreteria pertanyent a feixistes turcs, 1 magatzem que contenia materials de construcció i 4 vehicles de luxe pertanyents al magatzem de Büyükçekmece, Istanbul.

El 18.07, a Adana-Ceyhan, on viuen els feixistes, les nostres unitats van dur a terme una acció contra el gasoducte de gas natural amb explosius fets a mà, i el gasoducte es va incendiar i va explotar. El 19.07, les nostres unitats van celebrar la revolució de Rojava amb focs artificials simultanis a les ciutats d'Antalya-Balıkesir-Aydin-Sakarya i Kocaeli.

 "El 19 de juliol, les nostres unitats van celebrar la revolució de Rojava (Kurdistan de Síria) amb focs artificials simultanis a les ciutats d'Antalya, Balıkesir, Aydin, Sakarya i Kocaeli.

 İnsiyatifa Jinên Tolhildêr (Iniciativa de Dones Venjadores) és un nou moviment clandestí aparegut aquest mes i es deconeix si té vincles amb HBDH, Mainada del Foc o Jinên Tîrêjên Rojê (Dones dels Raigs de Sol)


Precisament la milícia HBDH Arin Mirkan va trencar les finestres del mercat ŞOK d'Istanbul Sultanbeyli amb motiu de l'aniversari de la revolució de Rojava del 19 de juliol i va incendiar el mercat. En un comunicat afirma: "Som el Moviment Revolucionari Popular Unit. Lluitem per la llibertat i la felicitat del nostre poble treballador que ha viscut junts durant milers d'anys a Anatòlia i l'Orient Mitjà. Lluitem per la victòria de la revolució unida, la seva única via de salvació!

Cada revolució és la nostra festa. Cada revolució és un pas poderós cap a la llibertat dels nostres pobles. La revolució de Rojava, que ha crescut a un gran cost i segueix sobrevivent just al nostre costat, és nostra, com una revolució que inspira la lluita per la llibertat dels pobles de Turquia i l'Orient Mitjà, els dóna força i moral, i creix amb els crits de llibertat de les dones oprimides esclavitzades!"

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada