dijous, 8 de setembre del 2016

Deteriorament de la salut després de 17 dies a la vaga de fam indefinida a EstrasburgL'assemblea de la diàspora de Shengal a Estrasburg va començar una vaga de fam indefinida el 23 d'agost demanant també la fi de l'aïllament d'Öcalan. Avui es compleixen 17 dies de la protesta. L'acció està sent realitzada per cinc membres de l'Assemblea de la Diàspora de Shengal - Fikret Igrek, Pesiman Ekrem Deniz, Bozo Bacini, Berdirxan Kahraman i Besir Êzidî - a l'església alsaciana de La Tres-Sainte-Trinité. Dues membres del Moviment de Dones Kurdes a Europa (TJK-E) s'han afegit posteriorment a la vaga.


Aquesta acció ha rebut la solidaritat de tres grups a l'exili; la Federació Aleví Democràtica, la Federació Êzîdî Europea i la Unió Islàmica Kurda on diversos membres de les organitzacions han participat durant cinc dies en l'esmentada vaga de fam.

El responsable mèdic que està fent el seguiment mèdic dels participants de la vaga ha declarat que els integrants han perdut entre 10 i 12 quilos fins al moment.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada