dijous, 20 d’octubre del 2016

Comunicat de Jaysh al Thuwar-SDF sobre l'atac aeri turc a Síria

Turquia dóna suport a l'organització terrorista ISIS* atacant-nos amb míssils i artilleria.

Turquia, en coordinació amb l'anomenada operació "Escut de l'Eufrates", ha disparat contra les nostres forces amb míssils i coets en les àrees d'Umm al-Qura, Umm al-Wahesh, i al-Hasya. Els atacs tenien els seu origen a al-Ghoz, al-Qaitoun, Tel Maled, i Mare. Les forces turques també estan donant suport a faccions per a bombardejar indiscriminadament llogarets que han estat alliberats de l'organització terrorista ISIS.

Hem fet una crida a les faccions que reben suport turc a cessar aquestes pertorbacions, però han ignorat les nostres demandes.

Les nostres tropes han evitat enfrontar-se amb aquestes faccions, però no cessen els seus atacs. Les forces de Jaysh al-Thuwar contraatacaran contra l'origen les d'aquesta agressió. Les àrees que ataquen són les nostres zones militars, i per tant, anem a respondre.


 Jaysh al-Thuwar (Exèrcit dels Revolucionaris en àrab), Síria, 20 d'octubre de 2016. JaT és membre de les Forces Democràtiques de Síria (SDF) i aplega sirians àrabs per una Síria democràtica i laica.*Acrònim antic de l'Estat Islàmic (IS) usat fins el 29 de juny de 2.014 quan Islamic State of Iraq and Syria es va transformar en Islamic State.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada