dissabte, 29 d’octubre del 2016

KODAR: la matança de 12 guerrillers per l'Iran fou usant traïdors i amb armes prohibides

Mezlum Heften, membre de la direcció de la Societat Lliure i Democràtica de Rojhilat (KODAR) ha aclarit a Newroz TV l'anomenat "incident de Selas Bawecanî". El 4 d'octubre, a traïció, els sinistres Guàrdies Revolucionaris Islàmics iranians (GRII) assassinar 12 milicians de les Yekîneyên Parastina Rojhilatê Kurdistanê (YRK, Unitats de Defensa de Rojhilat).


"Els nostres camarades passaven per una àrea cap al Kurdistan del Sud quan van patir l'atac, inhumà i brut, de les forces iranianes. Les autoritats iranianes han transvestit la realitat afirmant que els guerrillers provenien del Kurdistan del Sud i van entrar al Kurdistan de l'Est per dur a terme operacions però ells ja saben que és fals. No hi havia cap intenció operativa però l'Iran va fer servir la seba força aèria i a traïdors locals per a eliminar els guerrillers. De fet no hi ha cap dubte que va fer servir armes prohibides". 

Heften va acusar a "traïdors locals" pels fets i va sintetitzar que l'Iran, ras i curt, ha violat l'alto el foc entre YRK i les GRII vigent des de 2011. Els darrers anys "malgrat alguns conflictes puntuals" YRK ha complert els punts de l'alto el foc. Cada atac, segons el militant kurd, serà respost "amb severitat" per les YRK, aplicant el dret d'autodefensa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada