diumenge, 22 de gener del 2017

Foza Yûsif i Senherîb Birsûm escollits co presidents del Consell Executiu del Nord de Síria


El Consell Executiu del Sistema Federal Democràtic del Nord de Síria va escollir el 20 de gener els seus co presidents.  La seu del TEV-DEM (Moviment de la Societat Democràtica) va acollir la sessió per a avaluar els esdeveniments polítics i militars de la regió.

Yüsif va declarar que l' "Administració Democràtica forma la base de gràcies ela  guanys dels pobles del Kurdistan sirià i el Sistema Federal Democràtic del Nord de Síria ".

Pel que fa a les converses sobre Síria d'Astana dirigides per l'Iran, Turquia i Rússia, Yûssif va dir que la reunió fallarà la mateixa manera que les converses de Ginebra per la manca de participació de les forces democràtiques.

Pel que fa a l'operació en curs per alliberar ar Raqqà de l'ocupació de l'Estat Islàmic, les forces dels que prenen part en l'Operació Ira de Eufrates estan fent grans guanys i han alliberat molts territoris de bandes ISIS.

A part de ser elegits els co-presidents del Consell Executiu del Sistema Federal Democràtic del Nord de Síria també es van formar comitès de premsa, treball d'observació i les relacions diplomàtiques durant la reunió.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada