diumenge, 9 d’abril del 2017

6 partits kurds fan una crida unitària al boicot a les "eleccions" de l'Iran

És la primera vegada que es dóna una mostra unitària tant clara per part de la sempre dividida oposició nacional kurda a l'Iran.  Society of Revolutionary Toilers of Iranian Kurdistan*, Komalah-Kurdistan Organization of the Communist Party of Iran, Iranian Kurdistan Democratic Party (PDKI), Kurdistan Democratic Party of Iran (KDP-I), Komala-Kurdistan Toilers’ Party, i Organization of Iranian Kurdistan Struggle van anunciar dijous que conjuntament boicotejaran les properes eleccions presidencials al país, al·legant que era una elecció injusta.

"Les nostres opinions eren molt properes una de l'altre. Puc dir que eren gairebé el mateix. Estàvem tots d'acord a fer aquesta crida; l'elecció està fent-se en unes condicions molt poc democràtiques. "De cap manera podem anomenar aquest procés com una elecció lliure."", ", va continuar. va dir Ibrahim Alizadeh, el secretari general de Komalah-Kurdistan’s Organization of the Communist Party of Iran, en una conferència de premsa conjunta. Les forces kurdes van assenyalar que la taxa d'atur segueix sent considerablement alta a Rojhilat (Kurdistan de l'Est) en comparació amb altres províncies de l'Iran.

El simulacre d'elecció presidencial iraniana del règim teocràtic està previst celebrar el 19 de maig 2017. L'Iran té previst celebrar les eleccions municipals de 2017 en el mateix dia.

* Komala-Party of Iranian Kurdistan
** Sazmani Xebat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada