dijous, 6 d’abril del 2017

Campanya de suport al batalló internacional de Rojava

Solidaritat revolucionària amb Rojava


  1. La nostra crida
  2. Membres
  3. Quins són els apòsits hemostàtics CELOX ?
  4. El que el Batalló d’Alliberament Internacional ?
  5. La continuïtat històrica per al Socors Roig
  6. Donar
La nostra crida
En el cor de l’Orient Mitjà, les poblacions de Rojava   es van rebel·lar contra les forces reaccionaries que oprimien la regió des de desenes d’anys. Després d’haver alliberat Rojava   de Daesh, els habitants de Rojava   i molts revolucionaris vinguts d’arreu per unir-s’hi, atacaren els interessos dels imperialistes americans i l’OTAN, alhora que dels règims reaccionaris i feixistes de l’Orient Mitjà, Turquia, Aràbia Saudita i d’Iran. Tots ells intervenen bombardejant i reproduint estratègies que han finalitzat en la creació de nombrosos grups islamistes com Deasch, Al Quaeda o Al Nusra, els golems que han escapat al control dels països capitalistes que els van crear.

Malgrat els atemptats mortals, els bombardejos de civils, les detencions massives de militants revolucionaris, els atacs permanents contra les guerrilles populars o les especulacions capitalistes, els enemics del poble ho tenen més que difícil per aturar la lluita d’alliberament que ha començat a les poblacions de Rojava, del Kurdistan i de tot l’Orient Mitjà i molt particularment les dones armades de Rojava que són el pitjor malson dels islamistes.

Després d’haver-se rodejat dels seus aliats habituals i històrics : USA, OTAN, Unió Europea, ONU, socials demòcrates i règims reaccionaris, Turquia ha iniciat una llarga campanya de repressió a traves de territoris kurds de Turquia, a Irak i a Síria, amb l’objectiu prioritari de trepitjar les ambicions revolucionaries dels pobles oprimits de Rojava.

Ajudem el Batalló Internacional d’alliberament , que agrupa els combatents comunistes, anarquistes i antifeixistes, vinguts a defensar Rojava dins del mateix esperit de les Brigades Internacionals de l’Espanya de 1936. Donem-li suport polític i material finançant apòsits de cura : el 60% dels ferits per arma de foc moren per hemorràgies mentre esperen ser atesos, aquests apòsits aturen les hemorràgies molt ràpidament i tenen un cost de 40$ cadascú.

Suport a la lluita per la revolució dels pobles de Rojava i d’arreu, contra els islamistes, els USA, la OTAN i els estats reaccionaris !

Secours Rouge (BE)
OCML Voie Prolétarienne
Alternative Libertaire Bruxelles
Sosyalist Kadınlar Birliği
Belçika Göçmenler Kolektifi
Emek ve Özgürlük Cephesi
Coordination Action Antifasciste (FR) (AFA Marseille, AFA Paris-Banlieue, AFA Tolosa, AFA NP2C, AFA La Roche sur Yon, Ipeh Antifaxista)
Plateforme Voix des Prisonniers
Bretagne en luttes / Breizh o stourm
Arbeitskreis Solidarität
Zusammen Kämpfen Stuttgart
Revolutionären Aufbau
Rote Hilfe (CH)
Revolutionäre Jugend Gruppe Bern
Anarchistische Gruppe Bern
Revolutionäre Jugend Zürich
RAGE - Réseau d’Agitation Genève - Réseau Antifasciste
ROCML
JCML
Unité Communiste Lyon
YDG Schweiz
Groupe Antifasciste Lyon et Environs
Collettivo Contro la Repressione per un SRI
Proletari Torinesi per il SRI

Què són els apòsits hemostàtics CELOX ?


El CELOX és un nou producte hemostàtic d’emergències. El CELOX pot aturar hemorràgies potencialment mortals molt ràpidament. Es col·loca de manera molt fàcil, és molt segur i extremadament eficient. El CELOX salva vides. Barrejat amb la sang, el CELOX forma un gel resistent com un grumoll en menys de 30 segons. Actua independentment dels processos normals de coagulació de l’organisme. En les proves clíniques dirigides per Marina US, el CELOX ha estat l’únic producte a funcionar amb el 100% de supervivència.

La seguretat del CELOX a estat verificada segons uns models severs de classe III del marcador CE. El CELOX és composa de quitosà, catabolitzada per la lisozima, una enzim humana, en glaucosamina, sucre que es troba normalment en el cos. El CELOX és apta per tot tipus d’hemorràgies, lleus o greus, hemorràgies arterials o venoses, ferides superficials o profundes, ferides cranials, de rostre o de coll.

La introducció del CELOX dins la ferida atura la pèrdua de sang gràcies a la formació d’un grumoll a sota en forma de gel, per la unió del CELOX en la superfície dels eritròcits. Les noves versions CELOX Gauze i CELOX Gauze “Z” FOLD combinen l’acció dels grànuls hemostàtics i de la bena per a controlar la pèrdua de sang que posar directament en perill la vida del pacient.
Què és el Batalló d’Alliberament Internacional ?
El Batalló Internacional d’alliberament (Internacional Freedom Bataillon, IFB) és un Batalló independent composat de revolucionaris vinguts de Turquia, de Europa i d’arreu per defensar la revolució de Rojava   posicionant-se com una força independent al costat de les YPG  /YPJ/SDF  .

Fundat el 10 de juny del 2015 per iniciativa del'MLKP   (Partit Comunista Marxista-Leninista de Turquia i del Kurdistan) en base al model de les Brigades Internacionals que van defensar la revolució espanyola del 1936, s’hi han unit altres grups revolucionaris (TKPML/Tikko  , MLSPB-DC, RC, TKEP/L, EMAA) comunistes i anarquistes, així com revolucionaris no afiliats que s’han agrupat en les BÖG (Forces Unides d’Alliberament ). Aquests grups i persones arribats de diversos corrents polítics de l’esquerra revolucionaria : marxista, leninista, hoxhaista, maoista, anarquista, trotskista...

Des de la seva fundació, l’IFB ha combatut per tots els fronts de Rojava   (excepte Efrîn), ajudant les forces kurdes a posar en escac i mat Daesh i altres grups islamistes actius de la regió.

 La continuïtat històrica del Socors Roig

De la mateixa manera que el compromís dels voluntaris del Batalló Internacional d’Alliberament de Rojava   ens recorden l’experiència de les Brigades Internacionals d’Espanya, el ferm compromís de Socors Roig internacional (així com la secció belga) dins l’ajut al Batalló internacional segueix l’esperit de l’ajuda donada en el 1936/39 per el Socors Roig a l’Espanya republicana.

El Socors Roig va finançar especialment el subministrament d’equips i personal d’ambulàncies i d’hospitals per els combatents antifeixistes.

Donar :
IBAN : CH82 0900 0000 8555 9939 2 - Comunicació : « Celox ».

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada