dimecres, 13 de febrer del 2019

Les HPG assalten una posició turca a Lelikan, 3 militars morts


Comunicat de les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star):

"L'11 de febrer, a les 07:20, les nostres forces van dur a terme una acció dirigida contra una unitat de l'exèrcit invasor turc estacionat al turó de Lelikan a la regió de Sidakan del Kurdistan del Sud. El refugi de les forces enemigues va ser colpejat amb efectivitat, tres soldats van morir en l'acció després de la qual les forces turques van evacuar els soldats morts i ferits amb helicòpters Sikorsky i van bombardejar la zona circumdant amb obús i foc de morter. Les nostres forces no van patir pèrdues en l'acció i després del bombardeig.

El mateix 11 de febrer, durant les hores de la tarda, es va realitzar una intensa activitat d'helicòpter sobre el turó Xeregol al districte de Çelê (Çukurca) d'Hakkari. Al voltant de les 20.50 hores, les nostres forces van dur a terme una acció contra l'aterratge d'helicòpter i posicions enemigues al turó durant aquesta activitat. L'activitat de l'helicòpter a la zona va deixar de fer-se efectiva i aquesta acció fou eficaç car l'exèrcit turc invasor va patir víctimes, no es pot aclarir la xifra. Les forces invasores van disparar indiscriminadament a les zones circumdants després de l'acció, mentre que les nostres forces no van tenir pèrdues."

Vídeo de l'acció militar 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada