diumenge, 4 d’abril de 2021

El diputat el pro kurd Ömer Faruk Gergerlioğlu, desposseït del càrrec per una piulada, hospitalitzat per agressió policial

Ömer Faruk Gergerlioğlu fou detingut per les forces turques el divendres 3 de març. El diputat de l'Halkların Demokratik Partisi (HDP, Partit Democràtic dels Pobles) ha afirmat que l'havien hospitalitzat. "Les forces de seguretat em van assaltar. Un d'ells em va amenaçar amb un cop de puny. Em va insultar", va dir Gergerlioğlu a l'hospital. Segons el fill de Gergerlioğlu, Salih Gergerlioğlu, el polític va ser sotmès a una angiografia a causa de la pressió arterial alta i després va ser posat en cures intensives. També va dir que va ser conduït abans a la presó malgrat el suggeriment dels metges de fer una angiografia.

Ömer Faruk Gergerlioğlu, que va ser desposseït del seu estatus parlamentari el mes passat per càrrecs de "terrorisme" motivats políticament, va ser detingut el 2 d'abril. Va ser maltractat i sotmès a maltractaments per part de la policia i se li va impedir posar-se les sabates quan sortia de casa. va mostrar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada