diumenge, 18 d’abril de 2021

La resistència kurda mata 8 paramilitars turcs a Efrîn

Les Hêzên Rizgariya Efrînê, (HRE, Forces d'Alliberament d'Efrîn) va publicar un balanç de recents accions contra les forces d’ocupació. Segons l'informe, vuit mercenaris recolzats per Turquia van morir i 19 ferits més en accions de sabotatge entre el 8 i el 14 d'abril. Divendres, un combatent HRE va ser martiritzat en un xoc al districte de Sherawa.

Respecte a les operacions de sabotatge, HRE va dir que tres mercenaris van morir i dos van resultar ferits el 8 d'abril al poble de Hallubiyê, a Shera. Una acció en un punt de trobada gihadista a Afrin l'11 d'abril va matar dos milicians i ferits 13. L'endemà, una ocupació el vehicle va ser destruït al carrer Trind, a Afrin, i va matar dos mercenaris i en va ferir quatre. Una altra operació de sabotatge va tenir lloc a al-Bab el 14 d'abril. Un mercenari va morir i el seu vehicle va resultar danyat.

La declaració de HRE deia: "El 16 d'abril va esclatar una escaramussa entre la nostra unitat a Sherawa i les forces d'ocupació. No es va poder aclarir el nombre de mercenaris morts i ferits en aquesta escaramussa. El nostre company Alan Bênê va lluitar amb valentia contra l'enemic fins que el darrera bala i es va unir a la caravana dels màrtirs ".


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada