dissabte, 23 d’abril del 2022

Les HPG mantenen les seves posicions 29 invasors van morir i 3 helicòpters danyats

El matí del 22 d'abril, els invasors que intentaven apropar-se a les posicions de batalla de Màrtir Berxwedan van ser atacats, matant 3 invasors i ferint-ne 6, obligant els invasors a retirar-se de la zona. Les forces guerrilleres duen a terme accions ininterrompudes dia i nit. En accions de guerrilla; 29 invasors van morir, 10 van resultar ferits, 3 helicòpters danyats i un dron abatut. El 22 d'abril, a les 07:10, els invasors que volien avançar cap a Girê Màrtir Cûdî a l'àrea de resistència de Karker van ser atacats, matant 2 invasors i ferint un altre. El 22 d'abril, a les 10:30, els invasors de l'àrea de resistència de Kurojahro van ser atacats amb armes pesades i van colpejar amb precisió. 1 invasor va ser assassinat. A les 10:10 del 22 d'abril, els invasors van treure morts i ferits de l'àrea de resistència de Màrtir Şahin amb helicòpters. A les 14:00, els invasors que intentaven prendre posicions a la zona van ser assassinats amb un franctirador a punt, matant-lo immediatament.

En els altres escenaris oberts per la resistència kurda tal i com ja advertir el PKK també han continuat els revessos pels turcs. El grup kurd "DGH", Devrimci Gençlik Hareketi *, anuncià ahir al vespre ha dut a terme dos atacs contra 4 Transformadors elèctrics de TEDAŞ pertanyents al règim turc i un atac amb mina contra la policia turca al districte de Bağlar d'Amed (Diyarbakir), on 2 agents de policia van ser neutralitzats. Per la seva part  un vehicle blindat que transportava elements de l'exèrcit d'ocupació turc va explotar a la ciutat de Marea, que es troba sota el control de l'ocupació turca i els seus mercenaris, i segons les informacions, 4 membres de l'exèrcit d'ocupació turc han mort a l'interior del vehicle. En un altre atac amb míssils a Azaz un vehicle militar turc va resultar impactat i haurien mort una desena de militars turcs.[vídeo]


Les HPG comuniquen la mort dels Voluntaris Serhat Sakçı i Ali Ibrahim en les operacions contra l'operació especial turca al Kurdistan iraquià el 21 d'abril

El dia següent han mort Mizgin Botan i Zilan Rüstem de les YJA-Star i Rojgirav Lasher al Zap, Kurdistan iraquià

Özgürlük Ateşini Kızıl İntikam Eylemleriyle Gürleştirelim - Issuu 

* El Moviment Juvenil Revolucionari Patriòtic (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi, YDG-H) era el nom de l'organització juvenil establerta pel PKK a les ciutats de Turquia des de la seva creació l'any 2013. L'any 2016, el nom de l'organització es va canviar pel de Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) Moviment Juvenil Revolucionari. El nom kurd és Tevgera Ciwanên Şoreşger. Un grup paral·lel de l'esmentada estructura es va establir a Síria. Tevgera Ciwanên Şoreşger està format per membres del PKK que van arribar a Síria després que les YPG establissin el domini a ciutats com Efrîn, Kobanê i Qamishli.

Està escrit en els logotips de DGH als comptes d'algunes xarxes socials establerts en nom de diversos països o ciutats que va ser fundada l'any 2018. Aquesta correlació suggereix que estan relacionades amb l'estructuració siriana. DGH opera no només a Turquia o Síria. Tewgera Ciwanen Soreshger, que va ser acusada recentment de cremar les oficines de l'ENKS, va cridar l'atenció llençant pedres a soldats nord-americans i vehicles militars russos. La DGH està vinculada ala direcció superior de la KCK a Qandil.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada