diumenge, 10 de gener del 2016

Els TAK es distancien clarament del PKK

Teyrêbazên Azadiya Kurdistan (TAK, Falcons de la Llibertat del Kurdistan) ha fet públic un comunicat on afirma que respondrà a la guerra d'anihilació contra el poble kurd per part del govern de Turquia. Els TAK han afirmat que no tenen cap dependència amb el Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK). De fet s'ha diferenciat clarament d'aquest partit."Les perspectives d'objectius, forma d'acció i tàctiques aplicades pel PKK i altres organitzacions kurdes a la guerra tenen un caràcter molt" humanista" en front dels mètodes utilitzats pel feixisme existent de l'Estat turc contra el poble kurd. En aquest sentit, no depenem de les perspectives d'objectius, el mode d'acció o tàctiques d'aquestes organitzacions. Nosaltres, com a TAK, decidirem i durem a terme la nostra acció estratègica independent, tàctiques i manera d'accionar d'acord amb la missió que hem emprés".

Tot i que van suspendre les seves activitats arran de la petició del líder kurd Abdullah Öcalan, el gir de la situació els empeny ara a reprendre la lluita armada. Una lluita contra l'agressió genocida del govern i a nivell global. "Tota institució i establiment de l'estat és un objectiu per a nosaltres, i el nostre àmbit d'acció inclou tota Turquia. La gent a Turquia estaran tan segurs com els nens kurds, joves, mares, avis i dones a Cizre, Silopi, Sur, Nusaybin i Kerboran que estan sota una pluja de mort amb helicòpters, tancs, armes pesades i explosius".

Tothom ha de saber que els militants per la llibertat del Kurdistan donaran una resposta sense compassió i sense vacil·lacions a l'estat feixista turc - qui perpetra una repressió sense compassió, de terror i massacres contra el poble kurd sense diferenciar entre dones, mainada o joves."

- Reapareixen els TAK

* Per a saber-ne més, de forma detallada, de les accions i plantejaments dels TAK consultar el llibre 'Kurdistan, el poble del sol' publicat per l'editorial Tigre de Paper. 0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada