dijous, 14 de gener del 2016

Tres atacs simultanis contra la policia turca amb 6 morts i 39 ferits

El principal atac va tenir lloc, entrada la nit, a la caserna policial de Çınar, Amed. Un vehicle amb explosius va esclatar davant de l'edifici. La caserna va quedar totalment destruïda arran de l'explosió. El balanç oficial turc ha estat de sis persones mortes i 39 de ferides. La majoria de víctimes mortals són civils de la caserna on els policies vivien amb les seves famílies i que va quedar molt afectat per l'impacte. Entre els morts hi ha un nadó de cinc mesos. Els ferits són principalment agents de policia. A Bismil, província de Batman, una mina va esclatar al pas d'un comboi militar. Aquesta acció no ha estat reconeguda pel govern turc tot i haver imatges de la mateixa i que militants pro kurds assegurin que hi hauria 23 agents ferits.
Estat de la caserna policial de Çınar després de l'atac

A Bismil les autoritats proven d'amagar que va passar exactament

Comissaira de Botaş, a Midyat

Comissaria d'Altindag, a Ankara 

Un tercer atac, coordinat, va tenir lloc a Midyat, a la província de Mardin. Fou contra la comissaria de Botaş. En aquest cas es van usar llença coets que van impactar en l'edifici policial turc però, segons el govern no hi va haver cap víctima.

Finalment una comissaria d'Altindag, a Ankara fou atacada simultàniament als tres atemptats. Un agent turc va quedar ferit però es desconeix si l'acció està vinculada als altres tres atacs. Cap organització ha reivindicat, pel moment, les accions armades.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada