dimarts, 6 de juny de 2017

Les SDF anuncien l'inici de l'assalt a Raqqà, la capital de l'IS
Després d'una llarga lluita, les nostres forces i les forces que duen a terme una lluita conjunta contra els terroristes, han marcat en la història les seves llegendes d'heroisme, des de la resistència històrica de Kobanê fins a l'alliberament de Girê Spî, Hawl i Shaddadi, fins els llogarets de Deir ez Zor i ar-Raqqà, així com les preses en aquestes regions. S'han pres moltes mesures històriques per a l'alliberament de les persones, en aquestes regions, dels terroristes i el compliment de les seves necessitats vitals dins dels recursos existents.

Avui dia, en nom del Comandament de la Sala d'Operacions Ira de Eufrates, anunciem que hem llançat la "Gran Batalla" per a l'alliberament de la ciutat de Raqqa, on IS ha fet de la ciutat, la capital del terror i el terrorisme. La gran batalla començarà amb la participació de les YPG / YPJ, l'Exèrcit de Revolucionaris (Jaysh al-Thuwar), Jabhat al-Akrad, les Brigades Democràtiques al-Shamal, les Forces Tribals, les Brigades Maghawir Humus, Siqur al-Raqqa, Tahrir, la brigada de Turkmenistan de Seljuk, les forces d'Al Sanadid, el Consell Militar Siríac, el Consell militar de Manbij, el Consell Militar de Deir ez-Zor, les Forces d'Autodefensa, i les Forces de Nuxbe.

Aquesta batalla es porta a terme amb l'ajuda del Consell Civil de Raqqa, el Consell Democràtic Sirià (MSD), els líders tribals d'opinió, de la regió i també amb l'ajuda del nostre poble a la regió.
Anunciem la bona notícia de l'inici de la Gran Batalla, que té com a objectiu alliberar la ciutat d'ar-Raqqà i declarem que les nostres forces estan llestes per a la lluita, amb la moral alta i amb grans preparatius. Declarem que el pla de batalla, que s'ha discutit amb els nostres socis sobre el terreny, la Coalició Internacional, ja es podrà implementar. Com s'ha vist en els atacs contra Karachok, moltes forces han fet esforços intensos per prevenir aquesta històrica campanya, però aquests atacs i d'altres esforços inútils, han estat tots malgastats. Contràriament al que pretenen aquestes forces que s'ens oposen, hem enfortit la nostra voluntat, coneixent encara més el nostre odi contra el terrorisme i augmentant la nostra lluita contra el mateix. En aquest sentit, cada màrtir de Karachok s'ha convertit en una torxa que il·lumina el nostre camí. Mantenint-unit als records dels màrtirs de Karachok, conclourem amb èxit aquesta gran batalla i presentarem aquesta victòria històrica a les ànimes dels nostres màrtirs.

Un cop més, demanem a la nostra gent a ar-Raqqà que es mantingui allunyada dels centres de l'enemic, els punts vulnerables i les àrees de conflicte. Fem una crida al nostre poble a reunir-se al voltant de les nostres forces i ajudar-les, perquè puguin complir els seus deures. També estem instant els joves d'ar-Raqqà a continuar la seva participació en les nostres forces, per alliberar les terres en què viuen.

En aquest dia històric, respectem els nostres màrtirs, que van sacrificar les seves vides per nosaltres per arribar a l'escenari en el qual estem ara, i desitgem als nostres herois un procés de curació ràpid. Una vegada més, en nom de la Sala d'Operacions Ira l'Eufrates, saludem als combatents i comandants de totes les forces i grups involucrats en la Gran Batalla. També expressem el nostre agraïment a les Forces de la Coalició Internacional.

També saludem al nostre poble de totes les sectes i religions que resisteixen als terroristes, i als treballadors de la premsa que comparteixen els esdeveniments en la zona de guerra amb el públic i estan amb les nostres forces per a l'enregistrament en viu.

Comandament General de les Forces Democràtiques sirianes (SDF, Syrian Democratic Forces),
6 de juny de 20170 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada