dimecres, 23 de novembre de 2016

Comunicat del PYD

El Consell General del Partiya Yekîtiya Demokrat(PYD, Partit de la Unitat Democràtica) condemna l'ordre d'arrest de les autoritats turques sobre el Co-President del PYD, el Senyor Salih Muslim Mohammed. Emfatitzem que no reconeixem tal ordre, que aquesta contradiu la legislació i convenció internacional de drets humans, que li manca el mínim de condicions legals i constitucionals. Les acusacions construïdes contra el Senyor Salih Muslim són falses, sense fonament i calumnioses.

Una vegada més, s'ha demostrat a l'opinió pública mundial que l'estat turc i el govern d'Erdogan són hostils al poble kurd allà on aquest hi sigui. Turquia continua amb el seu objectiu d'extermini físic, cultural i polític de tots els seus oponents, especialment els kurds. El govern turc menysprea i viola la legislació internacional de drets humans diàriament i pretén cometre un nou crim contra el nostre poble.

La derrota de Turquia i el seus mercenaris en el camp militar, i el col·lapse de la seva estratègia a Síria, a la regió i al món, ha provocat que el règim turc perdi el cap, i ataqui a discreció en totes les direccions. Tot i això, declarem a tot el món que res afectarà la nostra determinació de lluitar i defensar la nostra terra i poble. Tenim la força, tenim les capacitats per a afrontar tots els complots i atacs encara que siguin frenètics.

Fem una crida, a tots els partits democràtics internacionals a no continuar en silenci davant la massacre física, legal i política del règim turc sobre el poble kurd, i a donar un pas pe a aturar els crims diaris de caràcter humanitari comesos per les autoritats turques.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada