divendres, 18 de novembre de 2016

Trump nomena assessor de seguretat nacional a Mike Flynn, a sou d'Erdogan

Flynn ja havia  estat director de Defense Intelligence Agency (DIA) sota l'administració de Barack Obama entre 2012 i 2014 quan va ser obligar a dimitir. Ara serà un dels tres càrrecs principal en la seguretat i defensa dels EUA.

Enfrontat amb Obama per no combatre a Al Qaida

Les seves diferències amb Obama el van dur a acusar a aquest de permissivitat del president cap a Al Qaida. Els seus subordinats també van acusar-lo d'una gestió caòtica i anàrquica. És en aquell moment quan crea Flynn Intel Group amb el seu fill i entra al servei de Turquia.

Chuck Ross destapa la trama

El periodista Chuck Ross (@ChuckRossDC) va fer un excel·lent treball d'investigació pel Daaily Caller on va destapar els vincles de Flynn amb Erdogan. Flynn va entrar al servei turc prestant serveis "d'intel·ligència"per a una empresa holandesa de capital íntegrament a mans d'un empresari afí a Erdogan que li va pagar diversos serveis. La societat era (és) Inovo VB i l'empresari Ekim Alptekin, director ni més ni menys que de l'Oficina d'Afers Econòmic Exteriors de Turquia. Encara més, el passat octubre es va reunir amb Ibrahim Kurtulus and Hilal Mutlu (cosí d'Erdogan), president de la Turken Foundation, que tenen la tasca de finançar grups afins al president turc a nivell mundial per a fer de lobbies. Això explica el posicionament pro turc d'alguns grups que pretenen fer anàlisi geopolític al nostre país.

Ross explica que li va sobtar que, el mateix dia de les eleccions, Flynn publiqués un article lloant a Erdogan i exigint que els EUA entreguin a Fetullah Gülen a Turquia. Un posicionament tant evident no podia ser de franc.

Crítiques ferotges a l'islam

La figura de Flynn és controvertida. La seva companyia ha defensat els Germans Musulmans, la més gran organització del món i afí a Erdogan. Alhora ha expressat crítiques ferotges a l'islam: "La por als musulmans és RACIONAL; si us plau diguem-ho clar: la veritat no té por als dubtes" va afirmar el febrer d'enguany." De fet considera l'islam una ideologia política i no una religió i l'ha definit com "un càncer".

La seva relació amb Rússia i personalment amb Vladímir Putin és excel·lent. En aquesta línia ha col·laborat amb el mitjà RT considerat repulsiu per l'administració demòcrata d'Obama. Al seu llibre The Field of Fight advoca per a col·laborar, en política internacional, "amb els tirans amics" figura on entraria perfectament Erdogan.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada