diumenge, 26 de febrer del 2017

SDF : en una setmana hem conquerit 64 pobles i 211 llogarets a Raqqà i Deir ez Zor
Roda de premsa, avui, amb gust de victòria de les Forces Democràtiques Sirianes (Syrian Democratic Forces, SDF). El temut Islamic State (Estat Islàmic, IS) es retira . Les seves línies de defensa s'enfonsen i són trinxades per les milícies aliades àrabs, kurdes, turcmanes i assíries. Cîhan Şêx Ehmed acompanyada de Dijwar Xebat, Dilbirîn Kobanê (Comandant YPJ) i d'Ehmed Ebû Xewl (Consell Militar de Deir ez Zor) han presentat unes xifres espectaculars.

"En una setmana hem conquerit 64 pobles i 211 llogarets a Raqqà i Deir ez Zor". A la primera província 18 pobles i 34 llogarets i a la segona 46 i 177. Aquesta és la més espectacular doncs fa pocs dies que la quarta columna avança en el territori. Tot plegat 762 km2. Han causat la mort a 172 islamistes i vuit més han estat capturats. Una desena de milicians de les SDF han perdut la vida i onze més són ferits/des.

L'arsenal capturat és més que notable i s'han desarticulat dues fàbriques de cotxes bomba. Així,, les SDF s'han fet amb 9 cotxe bomba, 6 camions militars, 2 motos, 2 vehicles equipats amb metralladores i 3 avions de reconeixement.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada