dimecres, 16 d’agost del 2017

Neix la nova Brigada Forces Revolucionaries al cantó de Şehba per combatre l'ocupació turca a Síria


La nova unitat militar està conformada per milicians que han anunciat la seva voluntat de combatre l'ocupació turca a Síria. Davant la notable incapacitat del règim sirià per a fer front a la invasió turca, les Forces Rebels han optat per l'autodefensa. Fa un any l'exèrcit d'Erdogan va entrar a Síria per Jarablus. Des de llavors s'ha fet amb el control de prop de 2.000 quilòmetres quadrats. Tot i que les forces turques fan frontera amb l'exèrcit sirià, per exemple a Al Bab, Assad no ha ordenat expulsar l'invasor.

"En la guerra siriana de 7 anys hem vist diversos grups radicals, però la darrera paraula pertany al poble sirià i els revolucionaris. Avui* estem anunciant una nova força revolucionaria contra el terror i la invasió; està conformada per joves turcmans, àrabs i kurds.

Avui, els nostres pobles són massacrats a diversos llocs de Síria. La invasió de l'estat turc continua amb atacs sobre el nord d'Alep. Com a Brigada de les Forces Revolucionaries, ens comprometem amb els nostres pobles a lluitar contra el terror amb tots els recursos que tenim i expulsar els invasors turcs de les nostres terres. Avui, és el dia de la victòria i la venjança pels nostres màrtirs i les nostres mares".

Quan el suposat govern oficial nada en la incompetència, és qüestió del poble defensar-se. I el govern deixa de tenir cap legitimitat. La nova unitat està activa a la regió de Shehba, entre Manbij i Efrîn.

*Comunicat del 15 d'agost

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada