dilluns, 18 de setembre del 2017

Les SDF avancen 63 km a la primera setmana de 'Tempesta de Jazira'La campanya de vuit dies va avançar a 63 quilòmetres que van apoderar-se de 14 caserius, pobles i dues grans ciutats. La fàbrica de sucre, la de cotó i la companyia elèctrica també van ser alliberades. Mentrestant, les nostres forces es van topar amb membres de l'Estat Islàmic (IS) 15 vegades en enfrontaments directes.

Des que es va llançar aquesta campanya i fins ara, les nostres forces han incautat diversos equips de comunicació i una sèrie de metralladores individuals com els Kalashnikovs i  i les nostres forces han embargat un vehicle.

En aquests enfrontaments, les nostres forces van poder destruir de manera remota cinc automòbils suïcidesabans d'arribar als seus objectius. Els mercenaris van detonar tres cotxes de bombes sense aconseguir els seus objectius. De la mateixa manera, els mercenaris van dur a terme quatre atacs suïcides i no van aconseguir els seus objectius.

En aquestes batalles, els cossos de molts mercenaris han caigut en mans de les nostres forces, mentre que hem confirmat la mort de centenars de mercenaris.

Les nostres forces han aconseguit evacuar 4.000 civils des de zones de confrontació fins a zones segures.

Durant la campanya, 14 dels nostres lluitadors van ser màrtirs en acció.

Forces Democràtiques Sirianes (SDF)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada